Aanbod

Dus wat heb ik u te bieden? Concreet zijn er twee manieren waarop ik u kan helpen, in het vorm van team coaching en individuele coaching. Maar belangrijk om in uw achterhoofd te houden: de inhoud en de vorm worden afgestemd op uw team en altijd in co-creatie met u!

Bij mijn werkwijze hoort een gedegen intake aan de hand van een ACT® meting. Dit is een meting waarbij er een profiel gemaakt wordt van ieder lid van het team en dus ook van uzelf. Met dit profiel is in een oogopslag te zien wat de natuurlijke competenties zijn en wat aangeleerd gedrag is (zie ook bij Human Being Management) Deze profielen helpen mij om een scherp beeld te krijgen van de samenstelling van uw team. Samen gaan we aan de slag met deze profielen.


ACT® Individual

Droom jij – net als velen met jou – van gelukkig zijn in je werk en je leven en ben je nieuwsgierig naar hoe je dat bereiken kunt? Wil je antwoord krijgen op de vraag waar je van nature goed in bent en welk gedrag van jou is aangeleerd? Ben je bereid te onderzoeken of jouw kwaliteiten en talenten passen bij wat je doet? Misschien laat je nog wel potentieel onbenut en is er ruimte voor ontwikkeling. Kortom:  wil je werk maken van jouw werkgeluk?

Met een ACT® meting ontdek je jouw natuurlijke talenten en vaardigheden en krijg je grip op je aangeleerde gedrag. Het maakt je bewust van je natuurlijk potentieel, geeft inzicht in waar je kunt ontwikkelen én geeft een duidelijk advies wat je beter kunt laten. Simpelweg omdat het alleen maar energie kost, je er nooit goed in wordt en je er bovendien te weinig voldoening van krijgt.


ACT® Team

Elk team bestaat uit verschillende mensen, typen en karakters. De juiste combinatie van kwaliteiten en vaardigheden is voor menigeen een flinke uitdaging. Zoek je handvatten om samenwerking in teams te stimuleren? Ben je nieuwsgierig hoe samenwerking, slagkracht en succes binnen handbereik komen?

Voor teams die meer uit zichzelf willen halen, gelukkige medewerkers wensen en succesvolle samenwerking nastreven is ACT® Team zinvol om in te zetten.


Individuele coaching

Individuele coaching is een goede stap om die sprong te wagen. Want een sprong is het. Een sprong naar meer geluk. Door naar jezelf te kijken en te reflecteren op de dingen die je doet krijg je inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Het helpt je mogelijke andere keuzes maken waardoor je leven verandert en makkelijker gaat. Dat brengt je meer geluk op je werk en in je leven.


Teamcoaching

Verschillende mensen, karakters, kwaliteiten en talenten; dat vult elkaar mooi aan in teams. Dan ontstaat er synergie en dat is de kracht van succesvolle teams! Diversiteit in mensen echter maakt samenwerken en communiceren soms ook moeilijk. Misschien herken je dat? Dat er conflicten zijn, mensen elkaar ontwijken en er niet of te weinig gecommuniceerd wordt. Wanneer conflicten te groot worden, praten niet goed lukt en er meer uit je team te halen is, dan kan team coaching verhelderend werken.


free-your-potential VIP-dag

Hoe zou het zijn als je in één dag een helder en concreet stappenplan maakt?
Een stappenplan waarmee je jezelf en jouw teamleden nog succesvoller maakt?
Wil jij je helemaal onderdompelen en een speciale VIP behandeling vol motiverende informatie over leiderschap en management? Boek dan een free your potential VIP-dag.