Aanbod

Dus wat heb ik u te bieden? Concreet zijn er twee manieren waarop ik u kan helpen, in het vorm van team coaching en individuele coaching. Maar belangrijk om in uw achterhoofd te houden: de inhoud en de vorm worden afgestemd op uw team en altijd in co-creatie met u!

Bij mijn werkwijze hoort een gedegen intake aan de hand van een ACT® meting. Dit is een meting waarbij er een profiel gemaakt wordt van ieder lid van het team en dus ook van uzelf. Met dit profiel is in een oogopslag te zien wat de natuurlijke competenties zijn en wat aangeleerd gedrag is (zie ook bij Human Being Management) Deze profielen helpen mij om een scherp beeld te krijgen van de samenstelling van uw team. Samen gaan we aan de slag met deze profielen.

 

ACT® Individual

In tegenstelling tot andere metingen, combineert de ACT®-meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de ACT®-meting in staat om de innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten slechts op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT®-meting tot een uniek instrument maakt.

 

ACT® Team

“ACT® Team legt een relatie tussen competenties die iemand van nature bezit of verworven heeft. Goed samenwerken en slagkracht ontstaan door de juiste competenties in het team te verankeren.”
ACT® Team is een slimme, innovatieve methodiek die het mogelijk maakt om in slechts 12 minuten het effect van natuurlijke en aangeleerde competenties binnen het team te meten. De overzichtelijke ACT® Team-rapportage geeft een buitengewoon goed beeld van het gemeten team.

 

Individuele coaching

Ook bij individuele coaching vindt eerst een ACT® meting plaats, maar deze keer wordt er alleen een profiel gemaakt van de coache(e). In overleg met u en met de coache(e) ontwikkel ik een plan van aanpak waarin u zich beiden kan vinden. Dit plan bestaat uit een mix van theoretische onderbouwing en oefeningen die goed vertaalbaar zijn naar de praktijk.

 

Teamcoaching

In co-creatie met u ontwikkel ik een plan van aanpak om de groep mensen tot een team te smeden. Dit plan bestaat uit een mix van theoretische onderbouwing, oefeningen die goed vertaalbaar zijn naar de praktijk en eventueel individuele coaching. Wat mag u daarna verwachten van uw team?

 

free-your-potential VIP-dag

Een dag Human Being Management voor managers die verder willen kijken
Elke verandering begint met een andere manier van kijken

Als manager wil je alles uit jezelf en uit je team halen, dat valt niet altijd mee. Is het herkenbaar dat je nauwelijks tijd vindt om eens rustig en grondig te reflecteren waar de kansen liggen en hoe je deze kunt benutten? Zou het niet fantastisch zijn als je in 1 dag een helder en concreet stappenplan kan maken? Een stappenplan waarmee je jezelf en jouw teamleden met hernieuwde energie nog succesvoller kunt maken. Dat kan, en ik kan jou daarbij helpen!