Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten met ACT® Individueel

“Door een stukje met jou mee te mogen lopen tijdens deze coaching sessies ben ik bewust geworden van het feit ik tijdens werk steeds verder verwijderd was geraakt van wie ik eigenlijk ben en wil zijn. Dit kwam door de combinatie van servicegerichtheid en moeilijk grenzen kunnen stellen. Ik heb geleerd dat de combinatie van gepassioneerd zijn en geen grenzen kunnen stellen zelfdestructie is. Ik was ook al met deze zelfdestructie begonnen. Dit werd door schuldgevoel, wat niet eens bij mij hoorde, nog eens versterkt. Ik ben door jou uitgedaagd om vorm te geven hoe ik mijn hart kan volgen en ook praktisch mijn leven er op in kan richten. 

Ik voel dat ik beter grenzen kan aangeven, wat er voor zorgt dat ik meer in mijn kracht kan blijven. Ik voel veel minder schuld, waardoor ik beter kan coördineren in plaats van ‘het zelf maar doe’ of in de aanpassing schiet.
Ik voel me een betere teamleider, omdat ik beter voorbeeldgedrag kan laten zien. Ik kan beter herkennen en afstand houden van manipulatieve communicatie. 

Caroline, je bent een fantastische coach, en ik zou je absoluut aanraden bij anderen. Je bent doortastend, prikte snel door naar de diepere laag van mijn uitdagingen, en kon deze middels kleine brokjes op een praktische en easy way met mij bewandelen. Je creëert een sfeer waarin ik me altijd begrepen en op mijn gemak voelde. Caroline, ik wil je heel graag zo bedanken voor je hulp. Het was een mooie weg die we samen hebben bewandeld!”

Liesbeth Coopmans, BigSpark

Verrassende punten die je naar boven wist te halen o.b.v. ACT. Je wist goed voorbeelden te geven van praktijksituaties of de verbinding te maken tussen mijn voorkeuren, schaduwcompetenties t.o.v. gedrag.

Victor, KVK

Ik vond het erg fijn om in de afgelopen periode jou als coach te hebben. Er waren genoeg situaties die ik met je kon bespreken en waar je me met praktische tips goed hebt geholpen. Het heeft me vertrouwen gegeven in mijn capaciteiten en ik sta nog weer wat steviger in mijn schoenen.Dus bedankt daarvoor!”

Stijn, CEWE

Ik kijk met plezier terug op het individuele gesprek dat we met elkaar hebben gehad.Ik herinner me dat ik nogal in de contramine was over het nut van de ACT als weer een meting en hoe het mij verder zou kunnen helpen in de situatie waarin ik me nu bevind met mijn leidinggevende.Op de een of andere manier heb je het toch voor elkaar gekregen en heb je me aan het denken gezet wat ik er zelf aan kan doen om de situatie te verbeteren.Dat voelde voor mij als een handreiking om niet af te wachten maar het voortouw te nemen.

Anoniem

“Ik vond het een heel fijn gesprek, het heeft me zeker aan het denken gezet over waar ik momenteel mee bezig ben en wat ik echt zou willen doen. Ik heb jou als begripvol en meedenkend  ervaren, en je was oprecht geïnteresseerd. Ik voelde alle ruimte om mijn gedachten, emoties en meningen te ventileren zonder dat ik het idee had dat het raar was of niet klopte.Ik voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen en om eerlijk antwoord te geven op jouw vragen. Je uitleg over de uitkomst van de ACT-rapportage vond ik duidelijk, er was ruimte om vragen te stellen als ik het niet begreep, heel fijn. Heb ik een goed gevoel over gehouden aan ons gesprek? Absoluut!

Kortom, ik kan je alleen maar bedanken voor het feit dat je me even stil gezet hebt en hebt laten nadenken over waar ik mee bezig ben… ben heel benieuwd waar ik naartoe ga… :-)”

Bep, KVK

Ervaringen van klanten met ACT® Team

“Caroline is een verander coach met een hoge sensitiviteit voor de onderlinge verhoudingen. Zij is uitermate goed in staat om team(s) te helpen naar een hoger niveau, ongeacht de fase waarin het team zich bevind. Wat Caroline onderscheid van anderen is dat zij haarfijn aanvoelt wat er aan de hand is binnen het team en dit aan de oppervlakte brengt. Binnen het team waar ik zelf onderdeel van ben was dit ook het geval waardoor de coaching een andere richting op ging dan van te voren bedacht. Caroline beschikt over een zeer goed moreel kompas en hanteert hoge standaarden in de omgang. Wanneer je als team echt verder wilt en bereid bent om je ook als persoon kwetsbaar open te stellen dan kan Caroline de lente in het team laten landen waardoor je team gaat bloeien. Dank je wel voor de mooie training Caroline.”

Alexandre Pfeijffer, Teamcoördinator Functioneel Applicatiebeheer bij de Kamer van Koophandel

Ik zag nogal op tegen de teamdag, omdat er zoveel gedoe is. Maar in het individuele gesprek kreeg ik er al een beetje zin in. Tijdens de dag vond ik het af en toe wat spannend, maar we hebben gelukkig ook veel gelachen! Ik ben blij dat we dit gedaan hebben: we snappen nu zoveel beter van elkaar waar dingen vandaan komen, waarom we soms zo geïrriteerd raken en waar ieders natuurlijke talenten liggen. We hebben het werk ook iets anders verdeeld daardoor en dat werkt zo veel fijner en beter! 

Anoniem, TenneT TSO

“Jouw optreden als teamcoach: je brengt rust en geeft overzicht/structuur aan bij het MT. Je bent open, luistert heel goed en geeft goede handreikingen. Ik vond de teamdagen leuk, goed ook qua sfeer en de oefening (tekening) werkte goed. Heel positief.”

Anoniem

I thoroughly enjoyed Tuesday’s session and it had a profound impact on my thought process. In the past I never thought that deeply about the connection between culture and performance. When you bring the dimension about an individuals personality into the mix, it starts getting clearer and one is able see how he/she can influence the desired change.

Gideon, manager NMG, Nairobi, Kenia

Something really started to shift after the individual meetings on our ACT-profiles and even more after the Team day. Thank you for your input in the entire process, we now work together with more confidence and pleasure. You were inspiring, friendly and astute.

Micheal, manager NMG, Nairobi, Kenia

“De ACT-meting is echt een toevoeging. We hebben nu veel meer inzicht in elkaars gedrag en waar we blij van worden. Zo grappig dat iets waar ik helemaal gek van wordt een collega heel leuk vindt om te doen. We hebben de workload nu wat anders ingedeeld en dat helpt. En jij gaf me een tip en dat heeft me al een paar keer sinds de teamdagen iets positiefs en rust opgeleverd, dus dank daarvoor!” 

Anoniem

“De teamdag was in mijn beleving leuk en nuttig, Jouw begeleiding is altijd prettig en van een goed niveau! Ik waardeer jouw inzet, je humor en ook dat je je eigen persoon inbrengt – dat gaf vertrouwen en veiligheid.”

Anoniem

Dank je wel! Zonder jouw hulp zouden we al deze stappen zo niet zo goed hebben kunnen zetten.

Anoniem